Willkommen auf unserer Referenzseite!

Wir sind stolz darauf, dass wir über mehr als 25 Jahre erfolgreich mit einer Vielzahl von Unternehmen zusammenarbeiten.

Diese Seite soll dir einen kleinen Überblick zu unseren Kunden der letzten Jahre geben. Unser Ziel ist, immer eine positive und effiziente Zusammenarbeit zu gewährleisten, die uns hilft, unsere Kunden zufriedenzustellen und ihre Erwartungen zu übertreffen.

Egal, ob es dabei um eine langjährige Zusammenarbeit und die Bildung vieler Mitarbeiter:innen geht, das gezielte Unterrichten für ein spezielles Anforderungsprofil mit engem Zeitrahmen oder zum Beispiel Aussprachetraining für einen Filmdreh.

• Langjährige Zusammenarbeit mit
    der Britischen Botschaft.

• Für Oh, Panama führen wir
    Deutsch-Teamkurse durch.

• Für Riverside Entertainment übersetzen wir
    regelmäßig Synchronregiebücher

Nicht zuletzt danken wir allen Schüler:innen, welche den Alltag bei uns bereichern, lebendig und kurzweilig machen!

DAS SAGEN UNSERE SPRACHSCHÜLER

Joanna Trzaska
    2023-04-18
    LOGO Sprachenschule is a great school with wonderful staff and teachers. My first German teacher was Georg and I couldn't be more lucky. Thanks to him I fell in love with this language and he also inspired me to learn other languages! Another amazing teacher I had was Ksenia - she always tried to explain everything as simply as possible and this is very important for beginners. I highly recommend this school to everyone!
    Мария Бурнашова
    2023-04-02
    A very nice place for those who want to study German in Pberg. Very friendly staff (everyone speaks English), great location and amenities. Birte is one of the most qualified language teachers I have met in my life (and I work in education 🙂 highly recommended!
    Pavel S
    2023-04-01
    I have completed the A2 German level at this school and I can highly recommend it, mainly due to one specific teacher - Georg. One of the A level books attempts to give you an advice about trying to fall in love in whatever it is you do, and I believe I have a one that has more value and substance; If you are to learn something new, find someone who is in love in what they do and try to learn from them about it. Georg is definitely that person when it comes to both languages and communication. Our class often felt how he went the extra mile to personalize the contents to our native tongues so that the examples are more relatable and always kept a good sense of humor about it. Once I can afford it I will be definitely coming back for the B level.
    Claudia Zuleta
    2023-03-21
    Meine Erfahrung mit Logo Sprachschule war super. Ich bekam schnell und unkompliziert die Infos die ich brauchte. Nach einer kurzen Befragung meiner Wünsche haben sie ein super Matching mit mir und meiner Lehrerin gemacht (Margot). So habe ich wirklich eine Weiterentwicklung meines Business Englisches bemerkt. Sie antworten schnell und professionel deine Fragen. Klare Empfehlung!
    marit
    2023-02-14
    Ich hab mit Logo mein akademisches Englisch erheblich weiterentwickelt. Fragt nach Margot, die ist spitze! Logo organisiert stets freundlich und unaufdringlich das Finanzielle und stellt sich flexibel auf Eure Bedürfnisse ein. Klare Empfehlung!
    Oliver Marsh
    2023-02-10
    Very nice, friendly school who are good at accommodating learners' needs
    Moshé S
    2022-10-11
    I took classes with Birte for the TELC B1 test, and today - after having received my test results - I can say that it was the best decision; The classes were planned based on what I already knew and what I should know to be successful on the test. Birte was an incredibly professional, kind, and friendly teacher. If this school is on your list of options, please take it, as it will help you succeed, as it did for me!
    Finn Christian Arctander
    2022-08-21
    Great language course with very good teachers!
    Fatoumata Goundo CAMARA
    2022-04-27
    Ich bin mit Logo und besonders mit meiner Lehrerin sehr zufrieden. Alles ist für mich perfekt. Der Unterricht trifft ganz meine Bedürfnisse und Erwartungen zu. Ich habe mich riesig verbessert und gewinne Stunde nach Stunde dieses Sprachgefülh, das mir den Alltag erleicht.
    Jess Phelan
    2022-03-16
    Very happy with the Logo team and my teacher Birte when I took 1-1 German lessons A1.1 with them. Very thorough, friendly and I've improved immensely. Would recommend and hope to take future classes with them 🙂