Das sagen unsere Sprachschüler

Star M-B
2024-06-12
Reiner is a great instructor! I have learned so much in the past two weeks and I am excited to keep learning Deutsch. I have really enjoyed the pace of the intensive course!
Magdalena M
2024-06-11
Ich habe B1 Deutschkurs besucht. Ich bin sehr zufrieden. Freundliche Leute, sehr gute Lehrerinnen und tolle Stimmung! Ich komme gern wieder. Danke schön :)
Tamaz Sozashvili
2024-06-08
I visited German classes from B2,1 and finished B2,2 with Brite. In addition, the staff is friendly and supportive. Strongly recommended.
Estela López-Hermoso
2024-06-06
Ich bin sehr zufrieden mit meinem Unterricht und den Lehrern, ich habe mein Deutsch enorm verbessert.
nordinaryneli
2024-06-04
Really nice teachers and nice school to learn German or any other language!! Highly recommend it ☺️
France Potheau
2024-04-30
Tolle Erfahrung, die Buchung war einfach und der Lehrer war sehr flexibel, was meinen Zeitplan anging. Ich nahm Privatunterricht und mein Lehrer war wirklich darauf bedacht, jede Stunde individuell zu gestalten.
Louise Leroy
2024-04-29
I did b1.1 (with Georg) and b1.2 (with Angelika) and was very happy with the quality of the classes !
MUSTOFO TURKIY
2024-04-27
alles lâuft gut
Karina Rosales
2024-04-26
I took an intensive German course (B1.1) and truly loved it! The classes are well structured and quite fun. Georg is an amazing teacher and always finds a way to bake our curiosities into the topic at hand in class :) highly recommended!!
24 +
Jahre Erfahrung
2700 +
Gehaltene Kurse
6800 +
Zufriedene Schüler

Sequat massa quis enim donec pede justo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi.

Online UND Offline

Alle Kurse sind als